SamanthaK

Sjukaste.

Imorse vid ca 5 tiden så gick jag upp för att hämta hostmedicin till Nellie, så jag går ner för trappan och in i köket och tänder lampan. Inte mer med det, men när jag tittar ut genom fönstret i köket ser jag något konstigt. Två personer med cyklar och en 'halv' barnvagn med massa saker i på vår tomt. Och med 'halv' barnvagn menar jag alltså chassi med hjul, ingen sitt eller liggdel. De hade massa saker, påsar och liknande i vagnen. Jag springer upp och hämtar Marcus och vi bestämmer att vi ska ringa polisen efter att jag har sett hur de bryter sig in i ett av cykelförråden här i området. Vi har haft problem med massa cykelstölder och så i Laröd under en längre tid.

Polisen va här på nolltid.. Vet dock inte om de fick tag i dem, men det hoppas man ju. Blir fan irriterad när folk inte låter en ha sina saker i fred. Folk som inte kan skilja på ditt eller mitt. USCH!

Ganska obehagligt att de var på vår tomt alltså, vad hade du gjort om jag inte vaknat och tänt lampan? Hade de tagit våra cyklar också, eller rört bilarna? Hoppas innerligt att de inte är tillbaka i natt, då kanske man inte vaknar liksom. Det var ju bara ren tillfällighet att jag vaknade för att ge Nellie medicin. Har iallafall varit extra noga med att låsa bilarna och cyklarna nu. Och det kommer jag vara i fortsättningen.

Va rädda om er, och om era saker för man vet inte när tjuvarna är framme. <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas