SamanthaK

Sånt gör mig förbannad!

Tänkte dela med mig utav en sak som alla människor gör, men som gör mig så förbannad.

Vi var på Väla för ett tag sen inne på H&M och Nellie hittade en Mimmi pigg mössa som hon ville ha, men vi sa nej. Det resulterar i att Nellie blir helt hysterisk och slänger sig på golvet mitt inne på H&M och jag sätter mig på huk och förklarar för Nellie att de inte är okej, och att man inte alltid kan få allting man vill ha. Nellie fortsätter skriker och vara sur, och människor stor och glor och viskar en massa hör ett par som viskar och säger att våran dotter är ouppfostrad. Sånt gör mig riktigt galen, Nellie inte ouppfostrad, normala barn som går igenom den trotsen hon gör just nu gör som Nellie gjorde helt normalt att vilja testa gränser. Däremot måste man som förälder visa var gränserna är någonstans, hur ska de annars lära sig? Men att folk fortfarande 2017 tror att trots beror på ouppfostrade barn gör mig förbannad. Försöker att inte bry mig så mycket om att de tittar och viskar utan tar lugnt och sansat med mig Nellie ut och sen är det bra.

Jag förstår inte grejen, såklart tittar man om ett barn helt plötsligt börjar skrika helt hysterisk men jag förstår inte grejen med att viska och påstå att någon annans barn är ouppfostrat utan att ens veta grunden till vad som hände?

Jag vet många som är rädda för att ta med sina barn ut bland folk för att de vet hur folk dömer, varför ska man behöva vara rädd för att ta med sina barn ut? Det är som sagt normalt med trots, det är normalt att testa gränser och det är normalt att tillrättavisa sina barn var de gränserna går.

Någon annan som varit med om detta?
Säkert, jag kan inte va den enda..

Kommentera gärna och berätta vad som hände.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas