SamanthaK

Låt det bara vara över nu.

Hej!

Alltså jag orkar snart inte dessa sjukdomar mer, är så trött på det. Först drabbades alla i familjen utom jag utav kräksjukan, Nellie höll på och kräkas i 9 dagar. Under dessa dagarna var vi inne på barnakuten två gånger för att fylla på med vätska. Efter att detta äntligen va över så var vi friska ett tag, kanske två, tre veckor. Och nu ligger vi allihopa med värsta förkylningen. Helt utslagna!

Marcus har jätteont i halsen, Nellie hostar tills hon kräks och jag känner mig helt svullen i ansiktet. Eliaz är den enda som är frisk, och hoppas han håller sig frisk också. Det känns bara som det aldrig är över, jag vill verkligen gå mot värmare tider nu så man kan slippa allt sånt här. Hur mysigt det än är att vara hemma med barnen så hade det varit bättre under andra omständigheter.

Idag åkte Eliaz till sin pappa, ska vara där fram till söndag. Saknar honom redan, jag hatar när han åker iväg. Men vi brukar prata med varandra minst en gång under helgen. När man är van vid att ha honom hemma alltid och han plötsligt åker till sin pappa så känns de så tomt utan honom, jag tror Eliaz känner samma sak, att det känns konstigt att inte vara hemma. Men Eliaz säger alltid, ' jag är snart hemma igen mamma'. Älskade unge.

Ikväll ska vi bara ligga i soffan och mysa framför en film, i hopp om att bli friska snabbare. Skulle jobbat i helgen också, men känns inte bra att gå dit när man inte mår hundra. Och känner inte bra att smitta de minsta barnen med en förkylning, speciellt inte om det skulle visa sig bara RS-virus man bär på. Så det får bli en hemmahelg istället.

Vi hörs <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas