SamanthaK

God kväll

Hej alla fina!

Nu är hela familjen hemma, vi har precis ätit middag och nu ska barnen alldeles strax gå in och duscha sen blir det godnattsaga och läggdags. Imorgon är vi lediga, vi ska kanske träffa barnens mormor då och åka till ett ställe utanför Höganäs och mata ankorna, barnen älskar det och vi har gjort de ända sen Eliaz va liten.

Nu sitter jag och försöker leta efter en snygg bikini, vi åker till Spanien vecka 7 så känner mig lagom stressad för jag hittar verkligen inga snygga badkläder, och om jag hittar någon jag skulle kunna ta på mig så finns den aldrig i min storlek. Men jag får leta vidare, har en bikini kvar som passar efter min operation men hade gärna velat ha någon mer. Inte så roligt att ha en bikini på en hel vecka liksom!
Ja, jag hittar väl någon så småningom.

Nu ska jag och mannen min sätta oss ner och mysa, sen blir det träning tillsammans i vardagsrummet. Man måste hitta tid till allting, jag önskar att dygnet hade fler timmar så man hinner med mer än vad man gör. Men allt handlar väl om att kunna planera och prioritera. Aja, ni får ha en trevlig kväll så hörs vi.

Puss & kram.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas