SamanthaK

Feber!

Hej.

Vi hade en massa planer idag, som jag skrev igår skulle vi kanske träffa barnens mormor men tyvärr fick Nellie 39,2 graders feber. Så himla tråkigt. Jag skulle också ha varit och hospiterat på barnavdelningen idag vilket jag såg framemot jättemycket. Men jag får boka in en annan dag istället. Tycker det är spännande och se hur de jobbar jämfört med oss på Neonatal och för att vi ska kunna hjälpas åt så kan de vara bra för mig att se hur deras rutiner ser ut osv.

Men då blir det mys hela dagen istället. Eliaz har kommit överens med Marcus att köpa med godis till honom på vägen hem från jobb och senare ikväll har vi bestämt att vi ska kolla på Lejonkungen tillsammans hela familjen. Ska vara så skönt att vara samlade hela familjen, vi är inte de så ofta då jag och Marcus jobbar om varandra ganska ofta för att få ihop de med barnen, förskola, aktiviteter och allt. Det funkar bra tycker jag, men bara tråkigt att inte få tid till varandra så ofta.

Förresten så hittade jag bikinis efter ett tag. Beställde dem imorse, och kommer lägga upp bild så fort jag får dem. Ska bli spännande, det är så svårt att beställa från nätet med storlekar och sånt, hittade en trekantsbikini och tog storlek M i BHn. Vet inte alls om den blir för liten, har annars 75F i kupa så är lite tveksam om den passar. Annars får jag skicka tillbaka den, inte mer med det.

Nu ska jag kela med min sjukling, vi hörs senare. Kram på er.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas