SamanthaK

12 JanuariHej!

Gud vad längesen jag bloggade nu, men det känns verkligen inte som jag har haft tid för att göra det faktiskt. Men nu vill jag ta tag i det på riktigt, jag har så mycket att dela med mig av varje dag. De händer mycket saker i mitt liv hela tiden nu. Vilket är riktigt roligt. Men först ska jag berätta vad som hänt sen jag skrev sist, det är ganska mycket men ska försöka att hålla de kort.Jo, sist jag skrev här var jag tillsammans med Eliaz (min sons) pappa. Vilket är längesen nu, vi var tillsammans i nästan 6år men November 2013 lämnade jag honom och i februari 2014 flyttade jag ifrån honom. Största anledning till att jag valde att lämna var pga att han var otrogen i stort sätt under hela vårt förhållande. Det var nya tjejer hela tiden, någon blev gravid och så vidare. Sen var de ju misshandel också, vilket jag väljer att inte gå in på idag.


Jag träffade min nuvarande sambo ganska fort, vi har varit tillsammans sen 1 Maj 2014 och är fortfarande tillsammans snart 3år senare. Eliaz älskar honom, och han är även pappa till min dotter Nellie som kom på våran årsdag och blir nu 2år i Maj. 
Vi har bosatt oss i Laröd, strax utanför Helsingborg när vi stromtrivs. Barnen går i förskola här och nu efter sommaren ska Eliaz börja skolan. Tänka sig att han blivit så stor redan, helt galet. Han träffar sin pappa ibland. Vi bestämde när vi gick ifrån varandra att han skulle ha varannan helg och jag resterande tid vilket har fungerat bra. 

Jag har också börjat jobba i Helsingborg istället för Ängelholm, är fortfarande anställd av Region Skåne men numera är jag på Neonatalavdelningen och jobbar med förtidigt födda bebisar. Och jag ÄLSKAR det, så jäkla gosigt men samtidigt jobbigt arbete rent psykiskt. Många sjuka barn och så, men som tur är överväger de positiva de negativa så att säga. Världens bästa arbete!


Ja, nu har jag gjort en väldigt lång historia kort. Men är det något mer i undrar så är det bara att fråga. Jag svarar mer än gärna på era kommentarer.


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas