SamanthaK

WOW!

Hej bloggen. 
Det var väldigt längesen jag bloggade, jag skäms. Jag som flera gånger sagt att jag ska börja igen. Men jag har inte haft tid och inte lust heller för den delen. Men jag saknar det nu, att skriva om Eliaz och hans utveckling. Ni har missat så mycket. Det har hänt mycket i våra liv det senaste året. Vi har bland annat flyttat hem till Helsingborg igen, my home town! Och jag har träffat en ny kille som heter Marcus, som jag och Eliaz bor ihop med. Vi väntar vårt andra barn som är beräknat i slutet av april. Det ska bli spännande faktiskt. Eliaz är super stolt över att han ska bli storebror. Han springer och säger det till allt och alla. Vi flyttar till en 4a den 1 decmber, längar så mycket. Ska bli skönt att komma ifrån en 2a, till en 4a. 

Vad har mer hänt?
Hm.. Jag har börjat jobba på lasarettet i Helsingborg istället för i Ängelholm. Eller ja, jag börjar den 13 oktober. Ser fram emot det väldigt mycket. 
Eliaz fyllde 3år, den 1 augusti. Spindelmannen dök upp på hans kalas, hehe! Eliaz pratar om det än idag, hahah.

Och för er som undrar så kommer jag och Eliaz pappa väldigt bra överrens, är som bästa vänner. Och Eliaz träffar honom varannan helg, ibland mer. Och det funkar kanon. Har ni något ni undrar över så va inte rädda för att kommentera jag svarar på era kommentarer. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas